Kära kunder !!!
Snart lanserar vi en SUPER HÖSTKAMPANJ på våra VINYLESTER glasfiberpooler.
Från 01.10.2021 introducerar vi 20% rabatt på pooler med standardutrustning.

Ta en titt på vårt erbjudande
VÄNTA INTE FÖR LÄNGE - BESTÄLL DIN DRÖMPOOL REDAN NU !!!

Pipor och duschar ger en vattenström som är en massage och samtidigt en visuell höjdpunkt i din pool. Alla stålkomponenter kräver särskilt underhåll för att förhindra att stålet försämras. De måste vara jordade. Det rekommenderade genomsnittliga flödet anges, vilket kan minskas eller ökas beroende på önskad effekt.

Tahiti pip

höjd 1100 mm, flöde 11 m3 / h, anslutning GZ 1, stål 316, rördiameter 43 mm. Munstyckena kan bytas fritt, varje gång de får en annan form av vattenströmmen.

Hembra och Rosca pip

MAUI vattenfall

COVID 19 - Möjliga leveransförseningar

Kära kunder,

Vi vill informera dig om att trots den nuvarande svåra situationen i samband med COVID-19-viruset har vi vidtagit nödvändiga åtgärder för att upprätthålla smidigheten i våra tjänster och leveranstider för våra kunder.

Tyvärr påverkar det ökande antalet gränskontroller i hela Europa, liksom stängning av gränser till grannländer, också områdena för vår verksamhet och våra tjänster. Vi förväntar oss förseningar i upphandling och leveranser, så för närvarande kan vi inte garantera exakta leveransdatum.

Vi ber Er att ha tålamod om varorna inte kommer i tid. Den nuvarande situationen ställer oss inför många utmaningar och vi gör allt vi kan för att anpassa oss till dessa svåra förhållanden.