SpaRelax är EN NY GENERATION

SpaRelax är EN NY GENERATION av utomhusbad och spa minipool skapad för att erbjuda dig utmärkt avkoppling i din egen trädgård eller hus efter en hård och ofta stressigt arbetsdag.

SpaRelax utomhusbad är en lyx till otroligt lågt pris.

Standard pris för SpaRelax utomhusbad omfattar alla extra tillbehör, dvs. : rostfria dysor, ozonator, vattenlampa, termiskt skyddslock med lyftanordning, radio, högtalare, fina spabadsfärger, LED crosslight belysning och möjlighet för aromaterapi. Alla dessa tillbehör är nödvändiga för lyxbruk av spabad och vad blir ännu viktigare – hos oss behöver du inte betala extra för dem – för de utgör en standard utrustning.

Man kan berätta mycket om hydromassagens läkande egenskaper. Ljumt vatten i kroppens temperatur, starkt pulserande blandning av luft och vatten garanterar en energifull och vital dag sedan tidig morgon. Stort antal dysor placerade på ett genomtänkt sätt masserar utmärkt varje kroppsdel. Ergonomiska säten, strömlinjeform och enkla linjer visar utan tvivel att MagicSpa är allt du behöver. Aktivt luftsystem får din kropp att nästan inte väga någonting och garanterar en avkopplingskänsla möjligt endast i ett SpaRelax badkar.

Förutom spabad erbjuder vi också den enda DAMASON minipoolen på marknaden, en blandning av spabad och en pool med speciella simdysor. Mera detaljer finns i meny – offert. När civilisationen utvecklas så snabbt behöver varje av oss en stund i lugn och ro medan vi tar hand om egen hälsa. För oss blir det självklart att i SpaRelax bad kan du koppla av till både kropp och själ.

SpaRelax bad äR EN NY GENERATION AV: priset, utrustning, kvalitet och drift.

COVID 19 - Möjliga leveransförseningar

Kära kunder,

Vi vill informera dig om att trots den nuvarande svåra situationen i samband med COVID-19-viruset har vi vidtagit nödvändiga åtgärder för att upprätthålla smidigheten i våra tjänster och leveranstider för våra kunder.

Tyvärr påverkar det ökande antalet gränskontroller i hela Europa, liksom stängning av gränser till grannländer, också områdena för vår verksamhet och våra tjänster. Vi förväntar oss förseningar i upphandling och leveranser, så för närvarande kan vi inte garantera exakta leveransdatum.

Vi ber Er att ha tålamod om varorna inte kommer i tid. Den nuvarande situationen ställer oss inför många utmaningar och vi gör allt vi kan för att anpassa oss till dessa svåra förhållanden.