LAGERRENSINING   VINTERKAMPANJ upp till -30%

SpaRelax är EN NY GENERATION

SpaRelax är EN NY GENERATION av utomhusbad och spa minipool skapad för att erbjuda Dig utmärkt avkoppling i din egen trädgård eller hus efter en hård och ofta stressigt arbetsdag.

SpaRelax utomhusbad är en lyx till otroligt lågt pris.

Standard pris för SpaRelax utomhusbad omfattar alla extra tillbehör, dvs. : rostfria dysor, ozonator, vattenlampa, termiskt skyddslock med lyftanordning, radio, högtalare, fina spabadsfärger, LED crosslight belysning och möjlighet för aromaterapi. Alla dessa tillbehör är nödvändiga för lyxbruk av spabad och vad blir ännu viktigare – hos oss behöver du inte betala extra för dem – för de utgör en standard utrustning.

Man kan berätta mycket om hydromassagens läkande egenskaper. Ljumt vatten i kroppens temperatur, starkt pulserande blandning av luft och vatten garanterar en energifull och vital dag sedan tidig morgon. Stort antal dysor placerade på ett genomtänkt sätt masserar utmärkt varje kroppsdel. Ergonomiska säten, strömlinjeform och enkla linjer visar utan tvivel att MagicSpa är allt du behöver. Aktivt luftsystem får din kropp att nästan inte väga någonting och garanterar en avkopplingskänsla möjligt endast i ett SpaRelax badkar.

Förutom spabad erbjuder vi också den enda DAMASON minipoolen på marknaden, en blandning av spabad och en pool med speciella simdysor. Mera detaljer finns i meny – offert. När civilisationen utvecklas så snabbt behöver varje av oss en stund i lugn och ro medan vi tar hand om egen hälsa. För oss blir det självklart att i SpaRelax bad kan du koppla av till både kropp och själ.

SpaRelax bad äR EN NY GENERATION AV: priset, utrustning, kvalitet och drift.