Discovery Pooltak

UPPTÄCK KRAFTEN FÖR UPPTÄCKNINGSTAKET!

Vilket poolhölje ska man välja? Vad ska du vara särskilt uppmärksam på när du investerar i en professionell skyddande struktur som ger dig sinnesro i flera år? Discovery -modellen kännetecknas av den högsta nivån och precisionen i utförandet. Taket är helt fyllt med 4 mm tjockt massivt polykarbonat, motståndskraftigt mot UV -strålning och stötar. Finishen är bland annat gjord av rostfritt stål och dörrmodulerna placeras på specialskenor för att säkerställa bekväm användning av poolen under alla väderförhållanden.

Discovery är inte bara modern design och funktionalitet, utan framför allt en garanti för säkerhet, vilket bekräftas av BQC Elements -certifieringen. Den täcker både massproducerade komponenter och produkter för individuell installation. Tack vare detta certifikat vet du att utförandet av takkonstruktionen, tillämplig i konstruktion, utfördes i enlighet med de högsta kvalitetsstandarderna.

FRÅN INDIVIDUELL DESIGN TILL PROFESSIONELL INSTALLATION

Att välja och konfigurera en Discovery -kapell, enligt dina prioriteringar, är inte allt som denna kapellmodell kan garantera dig. Vi erbjuder ett besök av en rådgivare, förberedelse av ett individuellt projekt, säker transport och professionell monteringstjänst av poolskyddet för att stödja dig i beslutet som kommer att löna sig under de kommande åren.

Med support menar vi mycket mer än att välja rätt färg från RAL -paletten på ditt tak. Vi följer dig varje steg på vägen för att förlänga badsäsongen tillsammans och säkerställa dina nära och kära. Våra tak är precision, solida och moderna.

BQC Elements -certifiering är en tjänst som bekräftar korrekt tillverkningselement och färdiga produkter som används i konstruktionen. Den täcker både massproducerade komponenter och produkter för individuell installation. Frivillig BQC Elements -certifiering är ett ytterligare värde och en bekräftelse av deklarerade egenskaperna hos produkten. Denna certifiering tilldelades Orbit, Dallas Melani, Skyline, Eclipse, Panorama, Gravity, Discovery, Daylight, Area Spa, Aurora Spa, Skywall -modeller.

FÄRGER

Två grundläggande färger att välja mellan
DB 703 antracit och RAL 9007 grå

RAL 9007 GRÅ

DB 703 ANTRACIT

Taket kan tillverkas i valfri färg från RAL -paletten eller alla hydrografiska mönster. Några provmönster visas nedan.

SKJUTDÖRRAR

De glider på vagnar längs en specialskena. Kan placeras på vilken sida som helst.

RÄLSFÖRLÄNGNING

För att dra full nytta av poolen kan du förlänga skenorna och enkelt skjuta taket över poolkanten.

SLUTNINGAR

Överdragets överdelar är gjorda av rostfritt stål. Estetiskt och säkert praktiskt.

HANDTAG

De underlättar demontering av främre väggen och underlättar glidningen av pooltak.

Pluggarna är gjorda av högsta kvalitet gummi. Därför är det en estetisk och hållbar finish.

8 mm eller massivt 3 eller 4 mm polykarbonat.

Tätningar av UV-beständigt gummi och poolkemikalier! Konkurrens använder ofta silikon.

Vagn med hjul på lager – ett separat element monterat inuti profilen. Det nitas inte utifrån.

Tre känsliga spår – vårt kännetecken.

PROFILER TILLVERKADE I DEN STÖRSTA HYTTEN I POLEN

Texturen av högsta kvalitet på profilen.