LAGERRENSINING   VINTERKAMPANJ upp till -30%

Daylight Pooltak

TÄCKNING AV TERRASSEN

Så att användningsperioden för bakgårdsterrassen inte slutar på sensommaren är det värt att investera i ett professionellt tak. Tack vare det kan loggian även användas under de kallare månaderna och njuta av den termiska komforten och renheten i omgivningen under större delen av året. Våra terrasstak kännetecknas av exceptionellt hög funktionalitet – väggmodulerna är monterade på skenor speciellt utformade för detta ändamål, vilket gör att du fritt kan förlänga verandans väggar.

BRA TILLVERKARE AV TERRASSTAK

Ett innovativt erbjudande, ett professionellt team och utmärkta referenser – det är de egenskaperna som utmärker vårt företag på marknaden. En bra producent av terrasstak och poolöverdrag bör följa de nuvarande trenderna och, liksom vi, investera i material av högsta kvalitet. Tack vare dem och vårt erfarna besättning, erbjuder vi marknadens bästa taktak som kommer att fungera under många säsonger. En stor andel av våra remissklienter visar oss att vi gör vårt jobb bra. Och terrasstakets perfekta funktion är för sig själv.

EN BEVISAD TILLVERKARE AV TERRASSTAK

Ett innovativt erbjudande, ett professionellt team och utmärkta referenser – det är de egenskaperna som utmärker vårt företag på marknaden. En bra tillverkare av terrasstak och poolöverdrag bör följa de nuvarande trenderna och, liksom vi, investera i material av högsta kvalitet. Tack vare dem och vår erfarna besättning, erbjuder vi marknadens bästa taktak som kommer att fungera under många säsonger. En stor andel av våra remissklienter visar oss att vi gör vårt jobb bra. Och de felfria terrassstaket bevisar sig själva.

TÄCKNING AV TERRASSEN

Du vill använda terrassen så länge den är varm, förstås. Full exponering för yttre förhållanden är naturligtvis dess charm – trots allt är vi där för att uppleva solens strålar och frisk luft – och samtidigt en viss begränsning, eftersom kyla eller regn, kommer med säsongens förändring, förstör snabbt våra planer.

BQC Elements -certifiering är en tjänst som bekräftar korrekt tillverkningselement och färdiga produkter som används i konstruktionen. Den täcker både massproducerade komponenter och produkter för individuell installation. Frivillig BQC Elements -certifiering är ett ytterligare värde och en bekräftelse av deklarerade egenskaperna hos produkten. Denna certifiering tilldelades Orbit, Dallas Melani, Skyline, Eclipse, Panorama, Gravity, Discovery, Daylight, Area Spa, Aurora Spa, Skywall -modeller.

Motståndskraftig poolkydd till olika väderförhållanden

ANIMATION AV DÖRRAR OCH MODULER

Animationen visar hur dörrar kan placeras i terrasstak och hur enkelt de kan öppnas. Möjlighet att göra skjut- eller lutningsdörrar.

Animationen visar modulerna som glider på specialdesignade skenor på väggen och marken. Det är en av de många funktionerna i ett modulärt terrassskydd.

FÄRGER

Två grundläggande färger att välja mellan
DB 703 antracit och RAL 9007 grå

RAL 9007 GRÅ

DB 703 ANTRACIT

Taket kan tillverkas i valfri färg från RAL -paletten eller alla hydrografiska mönster. Några provmönster visas nedan.

SLUTNINGAR

Efterbehandlingselement av rostfritt stål. Estetiskt och praktiskt.

DÖRRAR

De glider på vagnar längs en specialskena. Möjlighet att placera en baldakin på en vald vägg.

LÖPARE

Rails monterade på väggen och på marken gör att modulerna kan flyttas.

HANDTAG

De underlättar demontering av frontväggen och underlättar takets glidning.

Pluggarna är gjorda av högsta kvalitet gummi. Därför är det en estetisk och hållbar finish.

8 mm eller massivt 3 eller 4 mm polykarbonat.

Tätningar av UV-beständigt gummi och poolkemikalier! Konkurrens använder ofta silikon.

Vagn med hjul på lager – ett separat element monterat inuti profilen. Det nitas inte utifrån.

Tre känsliga spår – vårt kännetecken.

PROFILER TILLVERKADE I DEN STÖRSTA HYTTEN I POLEN

Texturen av högsta kvalitet på profilen.