Aurora Pooltak

UNIK OCH PHENOMENAL AURORA – ETT NYTT ANSIKT FÖR ETT GARDEN BADTAK

Drömmer du om en imponerande form för ditt trädgårdsbadkar? Vill du förlänga badsäsongen på sommaren och använda jacuzzin även på vintern? Välj en modern design och en unik struktur för styrsystemet som används i Aurora -modellen. Flytta snabbt och säkert dörrmodulerna för att flytta till badreservatet.

Fyllningen av strukturen av massivt eller cellulärt polykarbonat ger skydd mot extrem vind, frost, regn eller snöfall. Det transparenta materialet är resistent mot stötar och UV -strålning. Aurora garanterar både säkerhet och lyx i flera år.

FUNKTIONALITET OCH KOMFORT

Detta är de två viktigaste funktionerna i Aurora Spa. Tack vare det kommer du att glömma kylan och lära känna charmen med att bada på regniga och frostiga dagar och njuta av panoramautsikten över trädgården. Rörelsefrihet, bekväm entré, enkel manövermekanism och en design som kommer att glädja de mest krävande användarna – Aurora Spa trädgårdsbadkarskåpa är ett bull’s eye!

Rostfritt stål, motståndskraft mot de skadliga effekterna av UV -strålar och kemikalier kompletterar helheten. Aurora kommer att ge karaktär, intimitet och komfort till dina bad nästan året runt.

BQC Elements -certifiering är en tjänst som bekräftar korrekt tillverkningselement och färdiga produkter som används i konstruktionen. Den täcker både massproducerade komponenter och produkter för individuell installation. Frivillig BQC Elements -certifiering är ett ytterligare värde och en bekräftelse av deklarerade egenskaperna hos produkten. Denna certifiering tilldelades Orbit, Dallas Melani, Skyline, Eclipse, Panorama, Gravity, Discovery, Daylight, Area Spa, Aurora Spa, Skywall -modeller.

FÄRGER

Två grundläggande färger att välja mellan
DB 703 antracit och RAL 9007 grå

RAL 9007 GRÅ

DB 703 ANTRACIT

Taket kan tillverkas i valfri färg från RAL -paletten eller alla hydrografiska mönster. Några provmönster visas nedan.

Pluggarna är gjorda av högsta kvalitet gummi. Därför är det en estetisk och hållbar finish.

8 mm eller massivt 3 eller 4 mm polykarbonat.

Tätningar av UV-beständigt gummi och poolkemikalier! Konkurrens använder ofta silikon.

Vagn med hjul på lager – ett separat element monterat inuti profilen. Det nitas inte utifrån.

Tre känsliga spår – vårt kännetecken.

PROFILER TILLVERKADE I DEN STÖRSTA HYTTEN I POLEN

Texturen av högsta kvalitet på profilen.