Välj kvaliteten på elementen i poolinstallationen WHITE de LUX EDITION. Tillverkad av en blandning av material speciellt utvecklade i tillverkarens laboratorium. Elementen är gjorda enligt strikta produktionsstandarder och är resistenta mot de skadliga effekterna av klor. Elementen är avsedda för folie och kaklade pooler. Inre trådar av metall är inbäddade i kropparna.

COVID 19 - Möjliga leveransförseningar

Kära kunder,

Vi vill informera dig om att trots den nuvarande svåra situationen i samband med COVID-19-viruset har vi vidtagit nödvändiga åtgärder för att upprätthålla smidigheten i våra tjänster och leveranstider för våra kunder.

Tyvärr påverkar det ökande antalet gränskontroller i hela Europa, liksom stängning av gränser till grannländer, också områdena för vår verksamhet och våra tjänster. Vi förväntar oss förseningar i upphandling och leveranser, så för närvarande kan vi inte garantera exakta leveransdatum.

Vi ber Er att ha tålamod om varorna inte kommer i tid. Den nuvarande situationen ställer oss inför många utmaningar och vi gör allt vi kan för att anpassa oss till dessa svåra förhållanden.