Den absoluta kungen av vattenmassage för pooler. Bästa hantverk, översta hyllan, livslängd, ingen service på flera år. Massageapparat av brons och stål. Installation möjlig i alla typer av pooler.

Enhet med monterad piezo- eller pneumatisk omkopplare, vatten- och luftflödesregulator. Pump med en effekt på 2,6 kW, 400 V, kapacitet 63 m3 / h, vattenströmens hastighet 1 meter framför munstycket är 2 m / sek.

COVID 19 - Möjliga leveransförseningar

Kära kunder,

Vi vill informera dig om att trots den nuvarande svåra situationen i samband med COVID-19-viruset har vi vidtagit nödvändiga åtgärder för att upprätthålla smidigheten i våra tjänster och leveranstider för våra kunder.

Tyvärr påverkar det ökande antalet gränskontroller i hela Europa, liksom stängning av gränser till grannländer, också områdena för vår verksamhet och våra tjänster. Vi förväntar oss förseningar i upphandling och leveranser, så för närvarande kan vi inte garantera exakta leveransdatum.

Vi ber Er att ha tålamod om varorna inte kommer i tid. Den nuvarande situationen ställer oss inför många utmaningar och vi gör allt vi kan för att anpassa oss till dessa svåra förhållanden.