Ett av de bästa premium laminerade polyesterfiltren på marknaden, designat för simbassänger. Den nya 2017-modellen av Batory-filtret kännetecknas av hög tillförlitlighet och noggrant utförande.

Det kommer att intressera människor som letar efter mycket god kvalitet till ett rimligt pris. BATORY kännetecknas av ergonomin i designlösningar. Tanken är monterad på en bas som dämpar vibrationer under filterdrift. Manometern är placerad i filterlocket på ett sätt som förhindrar oavsiktlig skada och gör det lätt att läsa av trycket.

Kåpan med en blandning av glasfibrer skruvas fast i tankens kropp. Utgångarna är på sidan av filtret. De är anslutna till 6-vägsventilen med hjälp av kontakterna. På grund av den speciella utformningen av anslutningarna skadar inte operationerna på ventilen filtertanken och det finns inga läckor även efter flera år. Tillbehör: tvärbotten, 6-vägsventil, lock, tryckmätare, ventilanslutningar, luftventil.

Filtret kan installeras vid pooler med saltvatten. Arbetstrycket är ca. 0,8 kg / cm. Maximalt tryck 2,5 kg / cm. Filtret testas efter tillverkning med ett testtryck på 3,5 kg / cm. Byte av sandbädd vartannat år och AFM vart 8-10 år. Dra åt elementen inuti tanken före installationen.

COVID 19 - Möjliga leveransförseningar

Kära kunder,

Vi vill informera dig om att trots den nuvarande svåra situationen i samband med COVID-19-viruset har vi vidtagit nödvändiga åtgärder för att upprätthålla smidigheten i våra tjänster och leveranstider för våra kunder.

Tyvärr påverkar det ökande antalet gränskontroller i hela Europa, liksom stängning av gränser till grannländer, också områdena för vår verksamhet och våra tjänster. Vi förväntar oss förseningar i upphandling och leveranser, så för närvarande kan vi inte garantera exakta leveransdatum.

Vi ber Er att ha tålamod om varorna inte kommer i tid. Den nuvarande situationen ställer oss inför många utmaningar och vi gör allt vi kan för att anpassa oss till dessa svåra förhållanden.