LAGERRENSINING   VINTERKAMPANJ upp till -30%

Ett av de bästa premium laminerade polyesterfiltren på marknaden, designat för simbassänger. Den nya 2017-modellen av Batory-filtret kännetecknas av hög tillförlitlighet och noggrant utförande.

Det kommer att intressera människor som letar efter mycket god kvalitet till ett rimligt pris. BATORY kännetecknas av ergonomin i designlösningar. Tanken är monterad på en bas som dämpar vibrationer under filterdrift. Manometern är placerad i filterlocket på ett sätt som förhindrar oavsiktlig skada och gör det lätt att läsa av trycket.

Kåpan med en blandning av glasfibrer skruvas fast i tankens kropp. Utgångarna är på sidan av filtret. De är anslutna till 6-vägsventilen med hjälp av kontakterna. På grund av den speciella utformningen av anslutningarna skadar inte operationerna på ventilen filtertanken och det finns inga läckor även efter flera år. Tillbehör: tvärbotten, 6-vägsventil, lock, tryckmätare, ventilanslutningar, luftventil.

Filtret kan installeras vid pooler med saltvatten. Arbetstrycket är ca. 0,8 kg / cm. Maximalt tryck 2,5 kg / cm. Filtret testas efter tillverkning med ett testtryck på 3,5 kg / cm. Byte av sandbädd vartannat år och AFM vart 8-10 år. Dra åt elementen inuti tanken före installationen.