Saturn-filtertanken är tillverkad av polyeten. Dessa filter är lämpliga för alla typer av vatten, utom saltvatten. Enkel struktur och perfekt utförande garanterar drift under många år. Sandbyte vartannat år.

Dessa filter ska monteras väsentligen nära poolen. Levereras alltid med en pall = bas, så att filtret kan placeras stadigt på vilken yta som helst. Filtret är perfekt för små trädgårdspooler. Sexvägsventilen gör att du kan utföra alla nödvändiga underhållsaktiviteter vid filtertanken genom enkla funktioner med ventilhandtaget.

Ventilens övre läge och den perfekt utvecklade anslutningen till tanken med hjälp av en solid klämma säkerställer bekväm drift och underhåll av filtret.

COVID 19 - Möjliga leveransförseningar

Kära kunder,

Vi vill informera dig om att trots den nuvarande svåra situationen i samband med COVID-19-viruset har vi vidtagit nödvändiga åtgärder för att upprätthålla smidigheten i våra tjänster och leveranstider för våra kunder.

Tyvärr påverkar det ökande antalet gränskontroller i hela Europa, liksom stängning av gränser till grannländer, också områdena för vår verksamhet och våra tjänster. Vi förväntar oss förseningar i upphandling och leveranser, så för närvarande kan vi inte garantera exakta leveransdatum.

Vi ber Er att ha tålamod om varorna inte kommer i tid. Den nuvarande situationen ställer oss inför många utmaningar och vi gör allt vi kan för att anpassa oss till dessa svåra förhållanden.