Figuren visar en pool med en överflödsränna. Detta är den vanligaste typen av pool på hotell och andra offentliga anläggningar. Vatten rinner jämnt i rännan från poolens hela yta. Genom rännan som visas på ritningen rinner vattnet genom uppsamlingsröret till överflödestanken. När vattnet i tanken når en viss nivå suger filterpumpen vatten från tanken. Allt styrs av fem elektroder och en drivenhet. De mäter den aktuella vattennivån i tanken.

Om det inte finns tillräckligt med vatten kommer filterpumpen att stängas av och magnetventilen öppnas så att färskt vatten kommer till tanken. Samtidigt hälls vatten ständigt från poolen. När vattnet når en viss höjd stängs ventilen och filterpumpen slås på igen och filtrerar vattnet. När många människor badar och vågor bildas kan filterpumpen inte pumpa allt vatten. Överskottet av vatten rinner sedan in i avloppet. En pool med rännsten är ett idealiskt inslag i hallen eller trädgårdslandskapet.

COVID 19 - Möjliga leveransförseningar

Kära kunder,

Vi vill informera dig om att trots den nuvarande svåra situationen i samband med COVID-19-viruset har vi vidtagit nödvändiga åtgärder för att upprätthålla smidigheten i våra tjänster och leveranstider för våra kunder.

Tyvärr påverkar det ökande antalet gränskontroller i hela Europa, liksom stängning av gränser till grannländer, också områdena för vår verksamhet och våra tjänster. Vi förväntar oss förseningar i upphandling och leveranser, så för närvarande kan vi inte garantera exakta leveransdatum.

Vi ber Er att ha tålamod om varorna inte kommer i tid. Den nuvarande situationen ställer oss inför många utmaningar och vi gör allt vi kan för att anpassa oss till dessa svåra förhållanden.