Kära kunder !!!
Snart lanserar vi en SUPER HÖSTKAMPANJ på våra VINYLESTER glasfiberpooler.
Från 01.10.2021 introducerar vi 20% rabatt på pooler med standardutrustning.

Ta en titt på vårt erbjudande
VÄNTA INTE FÖR LÄNGE - BESTÄLL DIN DRÖMPOOL REDAN NU !!!

Paraplystråldusch

är en unik och extraordinär attraktion i poolen. Han älskas särskilt av barn. Kolumn i rostfritt stål. Höjd 2511 mm, rördiameter 154 mm, diameter på locket av stål 1900 mm och av plast 1700 mm. Ett monteringssats levereras med pelaren. Anslutning 2 1/2 ”.

Svamp jet dusch

Tillverkad av rostfritt stål. Höjd 2513 mm, rördiameter 154 mm. Ett monteringssats levereras med pelaren. Anslutning 2 1/2 ”. Pump-, styr- och sugmunstycke ska väljas. Rekommenderad pump för GRZYBEK = 35 m3 / h.

COVID 19 - Möjliga leveransförseningar

Kära kunder,

Vi vill informera dig om att trots den nuvarande svåra situationen i samband med COVID-19-viruset har vi vidtagit nödvändiga åtgärder för att upprätthålla smidigheten i våra tjänster och leveranstider för våra kunder.

Tyvärr påverkar det ökande antalet gränskontroller i hela Europa, liksom stängning av gränser till grannländer, också områdena för vår verksamhet och våra tjänster. Vi förväntar oss förseningar i upphandling och leveranser, så för närvarande kan vi inte garantera exakta leveransdatum.

Vi ber Er att ha tålamod om varorna inte kommer i tid. Den nuvarande situationen ställer oss inför många utmaningar och vi gör allt vi kan för att anpassa oss till dessa svåra förhållanden.