Det är en tekniskt avancerad doseringsmaskin för privata pooler. MiniMaster-automaten erbjuder kontinuerlig övervakning och automatisk dosering, vilket garanterar högsta vattensäkerhet i din pool! MiniMaster bygger på samma teknik som de välkända Autodos. Med MiniMaster installerad i din pool behöver du aldrig oroa dig för vattnets kvalitet – MiniMaster tar hand om det automatiskt!

COVID 19 - Möjliga leveransförseningar

Kära kunder,

Vi vill informera dig om att trots den nuvarande svåra situationen i samband med COVID-19-viruset har vi vidtagit nödvändiga åtgärder för att upprätthålla smidigheten i våra tjänster och leveranstider för våra kunder.

Tyvärr påverkar det ökande antalet gränskontroller i hela Europa, liksom stängning av gränser till grannländer, också områdena för vår verksamhet och våra tjänster. Vi förväntar oss förseningar i upphandling och leveranser, så för närvarande kan vi inte garantera exakta leveransdatum.

Vi ber Er att ha tålamod om varorna inte kommer i tid. Den nuvarande situationen ställer oss inför många utmaningar och vi gör allt vi kan för att anpassa oss till dessa svåra förhållanden.