Kära kunder !!!
Snart lanserar vi en SUPER HÖSTKAMPANJ på våra VINYLESTER glasfiberpooler.
Från 01.10.2021 introducerar vi 20% rabatt på pooler med standardutrustning.

Ta en titt på vårt erbjudande
VÄNTA INTE FÖR LÄNGE - BESTÄLL DIN DRÖMPOOL REDAN NU !!!

En bänkformad luftmassageenhet. Aktiverad från poolen ger en fantastisk massage och bubbelbadeffekt. Det aktiverade luftsystemet ger en känsla av lätthet och avkoppling. Kåpan är gjord av polerat stål av högsta kvalitet A4, vilket är en extra dekoration för din pool.

Kolvpumpens speciella konstruktion gör att du kan få tillräcklig prestanda med låg effekt. Observera att vid installation av luftöglan bör den vara min. 30 cm ovanför vattenbordet. Installationsdjupet är 40-55 cm under vattennivån. Pumpen i apparaten är inte lämplig för intensiv användning, t.ex. i en offentlig pool. Uppsättningen består av: montering och slutuppsättning. Vattenreglage måste beställas separat.

COVID 19 - Möjliga leveransförseningar

Kära kunder,

Vi vill informera dig om att trots den nuvarande svåra situationen i samband med COVID-19-viruset har vi vidtagit nödvändiga åtgärder för att upprätthålla smidigheten i våra tjänster och leveranstider för våra kunder.

Tyvärr påverkar det ökande antalet gränskontroller i hela Europa, liksom stängning av gränser till grannländer, också områdena för vår verksamhet och våra tjänster. Vi förväntar oss förseningar i upphandling och leveranser, så för närvarande kan vi inte garantera exakta leveransdatum.

Vi ber Er att ha tålamod om varorna inte kommer i tid. Den nuvarande situationen ställer oss inför många utmaningar och vi gör allt vi kan för att anpassa oss till dessa svåra förhållanden.