Kära kunder !!!
Snart lanserar vi en SUPER HÖSTKAMPANJ på våra VINYLESTER glasfiberpooler.
Från 01.10.2021 introducerar vi 20% rabatt på pooler med standardutrustning.

Ta en titt på vårt erbjudande
VÄNTA INTE FÖR LÄNGE - BESTÄLL DIN DRÖMPOOL REDAN NU !!!

En fantastisk kraftfull massage med en kapacitet på 96 m3 / h eller 70 m3 / h. Tillverkad av brons och polerat stål. Massagepumpen fungerar med hög hastighet från de första sekunderna efter påslagning. Enhet med PN-omkopplare, vatten- och luftflödesregulator, handtag, bronspumpventilsats. Monteringssatsen ska beställas tillsammans med framsidan av massagen. Satsen består av: monteringssats, front, pump, PN-låda.

Jet Swim 2000 – kapacitet 96 m3 / h, 4kW, 400V

Jet Swim 1200 – kapacitet 70 m3 / h, 2,2kW, 400V

COVID 19 - Möjliga leveransförseningar

Kära kunder,

Vi vill informera dig om att trots den nuvarande svåra situationen i samband med COVID-19-viruset har vi vidtagit nödvändiga åtgärder för att upprätthålla smidigheten i våra tjänster och leveranstider för våra kunder.

Tyvärr påverkar det ökande antalet gränskontroller i hela Europa, liksom stängning av gränser till grannländer, också områdena för vår verksamhet och våra tjänster. Vi förväntar oss förseningar i upphandling och leveranser, så för närvarande kan vi inte garantera exakta leveransdatum.

Vi ber Er att ha tålamod om varorna inte kommer i tid. Den nuvarande situationen ställer oss inför många utmaningar och vi gör allt vi kan för att anpassa oss till dessa svåra förhållanden.