Alla pumpar är konstruerade för att fungera med poolvatten. De kännetecknas av tyst drift, korrosionsbeständighet, problemfri drift, solid cylindertätning, skyddar motorn mot poolvatten, motståndskraftig mot temperaturer upp till 60 grader C.

Extra klasspumpar – högsta nivå av pumpar med ett etablerat rykte = varumärke, hög hållbarhet, kvalitet och tillförlitlighet.

Utrustad med de mest moderna, tysta och energibesparande motorerna.

COVID 19 - Möjliga leveransförseningar

Kära kunder,

Vi vill informera dig om att trots den nuvarande svåra situationen i samband med COVID-19-viruset har vi vidtagit nödvändiga åtgärder för att upprätthålla smidigheten i våra tjänster och leveranstider för våra kunder.

Tyvärr påverkar det ökande antalet gränskontroller i hela Europa, liksom stängning av gränser till grannländer, också områdena för vår verksamhet och våra tjänster. Vi förväntar oss förseningar i upphandling och leveranser, så för närvarande kan vi inte garantera exakta leveransdatum.

Vi ber Er att ha tålamod om varorna inte kommer i tid. Den nuvarande situationen ställer oss inför många utmaningar och vi gör allt vi kan för att anpassa oss till dessa svåra förhållanden.