Kära kunder !!!
Snart lanserar vi en SUPER HÖSTKAMPANJ på våra VINYLESTER glasfiberpooler.
Från 01.10.2021 introducerar vi 20% rabatt på pooler med standardutrustning.

Ta en titt på vårt erbjudande
VÄNTA INTE FÖR LÄNGE - BESTÄLL DIN DRÖMPOOL REDAN NU !!!

De är perfekta för eftermontering i alla pooler. Badglädjen och attraktionen ökar i proportion till tiden med Badu Jet. De drivs med spänningen 230 eller 400 V. När du slår på startar regleringen av lufttillförseln från poolen.

Munstyckena har en justerbar utflödeskraft och är justerbara. Badu Jet är iögonfallande på bilden och är kraftfulla maskiner som inte är lätta att besegra. Det sportiga och eleganta utseendet på den nya generationen Badu Jet skapades av professionella designers. Högteknologiskt material, som används i produktion ur en praktisk synvinkel, garanterar perfekt utseende i flera år.

COVID 19 - Möjliga leveransförseningar

Kära kunder,

Vi vill informera dig om att trots den nuvarande svåra situationen i samband med COVID-19-viruset har vi vidtagit nödvändiga åtgärder för att upprätthålla smidigheten i våra tjänster och leveranstider för våra kunder.

Tyvärr påverkar det ökande antalet gränskontroller i hela Europa, liksom stängning av gränser till grannländer, också områdena för vår verksamhet och våra tjänster. Vi förväntar oss förseningar i upphandling och leveranser, så för närvarande kan vi inte garantera exakta leveransdatum.

Vi ber Er att ha tålamod om varorna inte kommer i tid. Den nuvarande situationen ställer oss inför många utmaningar och vi gör allt vi kan för att anpassa oss till dessa svåra förhållanden.