Badu Green pumpar är effektiva, tysta och intelligenta enheter. De arbetar i flera olika effektivitets- och kraftområden, beroende på behoven. Tack vare den mycket innovativa motordesignteknologin revolutionerar den energiförbrukning, driftskostnader och vattenkvalitet i en privat pool.

På grund av dess utmärkta effektivitet inför den revolutionerande standarder bland cirkulationspumpar. Jämfört med en konventionell induktionspumpmotor är både driftskostnader och CO-utsläpp betydligt lägre. Pumpens kostnad lönar sig inom två år!

Patenterad 2-motor med permanentmagnet, axiell rotor – känd som EC-motor – är perfekt för användning i ett poolfiltersystem, för pooler från 30 till 90 m3.

COVID 19 - Möjliga leveransförseningar

Kära kunder,

Vi vill informera dig om att trots den nuvarande svåra situationen i samband med COVID-19-viruset har vi vidtagit nödvändiga åtgärder för att upprätthålla smidigheten i våra tjänster och leveranstider för våra kunder.

Tyvärr påverkar det ökande antalet gränskontroller i hela Europa, liksom stängning av gränser till grannländer, också områdena för vår verksamhet och våra tjänster. Vi förväntar oss förseningar i upphandling och leveranser, så för närvarande kan vi inte garantera exakta leveransdatum.

Vi ber Er att ha tålamod om varorna inte kommer i tid. Den nuvarande situationen ställer oss inför många utmaningar och vi gör allt vi kan för att anpassa oss till dessa svåra förhållanden.