Kära kunder !!!
Snart lanserar vi en SUPER HÖSTKAMPANJ på våra VINYLESTER glasfiberpooler.
Från 01.10.2021 introducerar vi 20% rabatt på pooler med standardutrustning.

Ta en titt på vårt erbjudande
VÄNTA INTE FÖR LÄNGE - BESTÄLL DIN DRÖMPOOL REDAN NU !!!

Original ABS-vattenmassageenhet. Det är inte en asiatisk kopia som erbjuds av vissa företag. Framsidan är gjord i en attraktiv och unik form. Frontpanelen har en PN-knapp för att aktivera pumpen, reglera lufttillförseln till bubbelbadet och ett munstycke med justerbart vattenutflöde.

Dessa funktioner styrs från poolen. Enheten är lämplig för alla typer av simbassänger. Flänsen med packningar levereras alltid. Satsen innehåller: en 400 V-pump, patron fram, pneumatisk styrenhet. Rör måste beställas separat efter behov.

Instruktioner

COVID 19 - Möjliga leveransförseningar

Kära kunder,

Vi vill informera dig om att trots den nuvarande svåra situationen i samband med COVID-19-viruset har vi vidtagit nödvändiga åtgärder för att upprätthålla smidigheten i våra tjänster och leveranstider för våra kunder.

Tyvärr påverkar det ökande antalet gränskontroller i hela Europa, liksom stängning av gränser till grannländer, också områdena för vår verksamhet och våra tjänster. Vi förväntar oss förseningar i upphandling och leveranser, så för närvarande kan vi inte garantera exakta leveransdatum.

Vi ber Er att ha tålamod om varorna inte kommer i tid. Den nuvarande situationen ställer oss inför många utmaningar och vi gör allt vi kan för att anpassa oss till dessa svåra förhållanden.