Glasfiber swimmingpooler
POOLBUTIK     Byabacksvägen 27     271-95 Sövestad
Väg 13 mellan Ystad och Sjöbo
Telefon: +46 707 48 06 92

MagicSpa är EN NY GENERATION

Du är i: SpaBad

MagicSpa är EN NY GENERATION av utomhusbad och spa minipool skapad för att erbjuda dig utmärkt avkoppling i din egen trädgård eller hus efter en hård och ofta stressigt arbetsdag.

MagicSpa utomhusbad är en lyx till otroligt lågt pris.

Standard pris för MagicSpa utomhusbad omfattar alla extra tillbehör, dvs. : rostfria dysor, ozonator, vattenlampa, termiskt skyddslock med lyftanordning, radio, högtalare, fina spabadsfärger, LED crosslight belysning och möjlighet för aromaterapi. Alla dessa tillbehör är nödvändiga för lyxbruk av spabad och vad blir ännu viktigare - hos oss behöver du inte betala extra för dem - för de utgör en standard utrustning.

Man kan berätta mycket om hydromassagens läkande egenskaper. Ljumt vatten i kroppens temperatur, starkt pulserande blandning av luft och vatten garanterar en energifull och vital dag sedan tidig morgon. Stort antal dysor placerade på ett genomtänkt sätt masserar utmärkt varje kroppsdel. Ergonomiska säten, strömlinjeform och enkla linjer visar utan tvivel att MagicSpa är allt du behöver. Aktivt luftsystem får din kropp att nästan inte väga någonting och garanterar en avkopplingskänsla möjligt endast i ett MagicSpa badkar.
Förutom spabad erbjuder vi också den enda DAMASON minipoolen på marknaden, en blandning av spabad och en pool med speciella simdysor. Mera detaljer finns i meny - offert. När civilisationen utvecklas så snabbt behöver varje av oss en stund i lugn och ro medan vi tar hand om egen hälsa. För oss blir det självklart att i MagicSpa bad kan du koppla av till både kropp och själ.

MagicSpa bad äR EN NY GENERATION AV: priset, utrustning, kvalitet och drift.

Foton från galleriet
Nyheter
Om du vill bli informerad om nya produkter och erbjudanden, vänligen prenumerera på vårt nyhetsbrev.
Registrera Dig   Logga ut
Sökmotor