Glasfiber swimmingpooler
POOLBUTIK     Byabacksvägen 27     271-95 Sövestad
Väg 13 mellan Ystad och Sjöbo
Telefon: +46 707 48 06 92

Poolöverdrag

Solfolie

Blåtonad styv PE folie med en tjocklek på 400 mikrometer. Folien fogas samman till en bestämd rektangulär form. På ytan har den många luftceller (bubblor), som förebygger värmeförluster och underlättar uppvärmning av vatten. För pooler utan uppvärmning är det möjligt att med hjälp av folien höja temperaturen med ca 6 grader C. Övertäckning begränsar väsentligt vattenavdunstning vilket är nödvändigt för inomhuspooler. För utomhuspooler begränsar den vattenföroreningar.Skumfolie

Eleganta poolöverdrag av skumplastfolie med en tjocklek på 6 mm. Ytskiktet består av två lager. Yttre lager, gjord av mjuk polyolefinfolie som är beständig mot UV och nedsmutsning och inre lager tillverkad av ett speciellt material – Saranex som bildar en tätt och sluten hygienisk membran. Allt detta gör att överdraget är motståndskraftig mot både kemisk och mikrobiologisk påverkan. Slätt yta är lätt att hålla rent och ger bra skydd mot repor och UV strålning. Varje levererad överdrag har fastsatta folieremsor som monteras till upprullningsenheten och hjälpanordningar som underlättar övertäckning av swimmingpoolens yta.


Vinteröverdrag

Tillverkad av ett starkt och väderbeständigt material. Skyddar poolen under vintern från nedsmutsning och eventuella olyckshändelser. Det är dock inte ett överdrag som man kan gå på. Överdraget spänns med hjälp av speciella band.


Säkra poolöverdragUpprullningsanordningar

Poolpersienner

11 Garanterar energibesparing upp till 90%. Överdrag med poolpersienner är lämplig för inomhus och utomhus pooler. Den begränsar vattenavdunstning samt värmeförluster. Poolpersienner ”Solar” absorberar solenergi och tack vare det kan värma vattnet. I fall ni önskar olyckfallsskydd, rekommenderas poolpersienner ”Senior” tillsammans men räcken som omringar poolen. Tack vare överdrag med poolpersienner kan vattentemperatur hållas på 27-28 grader C även under hösten och möjliggör behagliga bad. För alla poolpersienner bör eldrivna upprullningsanordningar användas. De manövreras manuellt med hjälp av ett styrdon som sitter på motorenheten, vid önskemål kan styrdonet levereras separat. Det finns också möjligheter till montering av fjärstyrning av upprullningsenheten via fjärrkontroll. Poolpersienner finns i vit, ljusgrå, blå och grön färg. Vid andra färger än vit och ljusgrå bör man räkna med att färgen bleknar efter ett antal år på grund av kemikalieåverkan. Detta berör alla tillverkare oavsett deras utfästelser om färgens hållbarhet. Poolpersienner kan monteras vid poolkanten eller under vatten. Vid poolkanten kan upprullningsenheten vara inkapslat i en kassett av trä eller plast. För poolpersiennen ”Solar” är det nödvändigt eftersom annars kan profilen komma till skada. Undervattensmontering kan ske på flera olika sätt. Först görs en genomföring i sidoväggen sedan ett schakt för motorn med mått 80 x 80 cm vid sidan av poolen. Upprullningsanordning som monteras under vatten görs också med kedjedrift. Motorn kan då monteras vid poolkanten och ingen genomföring behövs. Vi kan montera våra poolpersienner till varje swimmingpool med valfri form.


Persiennprofiler av PVC

Poolpersienner är uppbyggda av en rad profiler som är förenade med varandra. Profilerna är speciellt tillverkade för att bara användas i swimmingpooler. Profilernas sidor är varmförslutna med lock som hindrar vatten från att tränga in i profilen. Profiler behöver inga stödskenor. De flyter följsamt på vattnet och rullas upp av en eldriven upprullningsenhet.

Junior

Tjocklek 11 mm, färg: vit och ljusgrå. Ej lämplig för montering under vatten.


Senior

Tjocklek 14 mm, färg: vit och ljusgrå. Monteras med upprullningsenheten under vatten och vid poolkanten. Profilen skyddar mot ofrivilliga dopp. Profilens särskilda design och material som den är tillverkad av skyddar persiennen från att brista. Profiler finns också tillgängliga i blå, beige och grön färg mot pristillägg.

Solar

Tjocklek 14mm, transparent, vid utomhusmontering krävs en överbyggnad rund upprullningsenheten som kan skydda de ihoprullade profiler mot solljus.


UpprullningsanordningarPresenterad urval har endast ett informativt syfte. I vår offert kommer ni finna mycket brett sortiment av swimmingpooltillbehör. Alla detaljer om den aktuella offerten kan inhämtas antingen på vårt kontor eller via telefon och e-post.

Foton från galleriet
Nyheter
Om du vill bli informerad om nya produkter och erbjudanden, vänligen prenumerera på vårt nyhetsbrev.
Registrera Dig   Logga ut
Sökmotor