Glasfiber swimmingpooler
POOLBUTIK     Byabacksvägen 27     271-95 Sövestad
Väg 13 mellan Ystad och Sjöbo
Telefon: +46 707 48 06 92

Glasfiber swimmingpooler

Våra produkter tillverkas av vinyloester epoxi med högre termisk - och kemisk resistans samt bra glasfibers absorbtionsförmåga; vinylester mattor med bra elasticet; gelcoat som är beständigt mot UV-strålning och låga temperaturer samt motståndigt mot kemiskt påverkan, skyddar mot fuktighet, vatten, kemikalier och ångor samt gör ytan glatt och glänsande; glasfiber med mycket bra förmåga att eliminera luften vid lamineringsprocessen; Top Coat skikt som skyddar mot fuktighet och vattenintrång.

Som det enda företaget i Polen lägger vi polyuretan sprutskum på poolens yttre väggar. Fördelar som uppnås med skumbehandlingen är en ökad hållfasthet och bättre värmeisolering (i jämförelse 1cm av skum = 5cm cellplast). Produkter som tillverkas enligt den här metoden sönderfaller först efter ca 80 år.

 

Konstruktion beskrivning på swimmingpooler:

» genomfärgat gelcoat motståndigt mot kemiskt påverkan, ca. 1,5mm
» termiskresistent vinyloester med vinylester mattor, ca. 3-12mm
» säkerskikt av Top Coat
» säkerskikt av Barier Coat
» härdad polyuretan sprutskum, ca. 20-30mmVåra produkter karaktäriseras med stor resistans mot väder, tid, aggressiva faktorer samt utmärkta mekaniska parameter.

Alla Swimmingpooler håller en hög standard och är utförda med stor noggrannhet. De tillverkas av högkvalitativa polyester och glasfiber som används under tillverkningsprocessen med rätta proportioner , enligt noga utvalda produktionssätt.

Pooler utrustas också med extra metall förstärkningar på sidoväggar för bättre stabilisering och ihålighet.

Våra swimmingpooler har varit närvarande på polska och internationella marknaden i mer än 14 år och tillverkas av kompetenta och erfarna personer.

 

Hur ska swimmingpoolen monteras?

Vi gräver en grop som motsvarar poolens storlek. På botten lägger vi ett 5 cm tjock sandbädd, därpå ett 7 cm tjock skikt av blandad sand och cement. Nu lägger vi in poolen och fyller den med vatten ca 30 cm. Sidorna fylls rund om med en blandning av sand och cement som slammas igen med vatten. Vi fyller successivt poolen med vatten i höjd med utfyllnaden på utsidan. Under vintern lämnar vi kvar vattnet i poolen.

Det här förfarande rekommenderas för montage av glasfiberpooler av ledande poolproducenter.

 

Gräv en grop anpassad efter poolens storlek. Rekommenderar cirka 20 cm större än vad poolen är.
Dranera runt poolen för grundvattnet.
Om du vill vara 100% säker att du inte far sättningar efter poolen är pa plats lägg en fiberduk i botten.
Lägg cirka 10 cm makadam i botten och padda detta till en jämn yta.
Mät av före nästa moment.
Nu ska du lägga pa cirka 10cm blandat sand och cement 10:1 och padda detta. Mät av och vattna blandningen sa det packas ordentligt.
Lägg 10cm frigolit pa hela botten, rekommenderar den harda frigoliten.

Börja fyll poolen med ca. 30cm vatten. Borja fyll runt poolen (30cm) med sand och cement (10:1) samtidigt ska du vattna blandningen ordentligt sa det packas och blir hard. Sand och cement ska fyllas i den takt som poolen fylls med vatten. Man kan fylla pa i tre steg.
Cirka 50 cm at gangen. Detta görs i steg för att undvika att poolen bagnar.

Obs!! Padda och vattna blandningen ordentligt under varje trappsteg.

Obs!! Se till att slangarna fran poolen inte sjunker ner i samband med aterfyllning av sand och cement. Lyft upp slangarna lite grann med hjälp av ett snöre som du har fäst i slangen och som du kan förankra i nagon bräda ovan mark.

 

Motivering!

Varje swimmingpool påverkas av väderförhållande, särskild under våren och vintern. Temperaturändringar orsakar krympningar och töjningar av poolens sidor. Om poolen fylls rund om bara med sand eller grus, riskerar vi att sand- eller gruskorn förflyttas när sidorna krymper. Det kan i sin tur snabbt leda till deformation av poolens sidoväggar oavsett deras tjocklek. För att motverka detta, rekommenderar vi alla kunder att fylla utsidan av poolen med en blandning av sand och cement.


VARNING !!!

För oseriösa företag som illegalt erbjuder våra patentskyddade bassängmönster och poolmodeller.

Foton från galleriet
Nyheter
Om du vill bli informerad om nya produkter och erbjudanden, vänligen prenumerera på vårt nyhetsbrev.
Registrera Dig   Logga ut
Sökmotor