Glasfiber swimmingpooler
POOLBUTIK     Byabacksvägen 27     271-95 Sövestad
Väg 13 mellan Ystad och Sjöbo
Telefon: +46 707 48 06 92

ALLMÄNNA VILLKOR

BESTÄLLNING ,PRISER OCH BETALNING

Varje kund får en detaljerad offert på den valda produkten . Efter att ha granskat erbjudandet och uttryckt en önskan att beställa produkten, skickar kunden sina uppgifter och leveransadressen. Säljaren skapar en beställning och mejlar till kunden , beställningen gäller som inköps avtal.

Varje vara anges med pris inklusive moms (i undantag till företags försäljning), frakt tillkommer. Betalnings och leveransvillkor finns angivna på beställningen

Fraktvillkor finns angivna på beställningen

ÅNGERRÄTT

En del av våra produkter : pooler, pooltak , en vald poolutrustning kallas för specialtillverkad vara. Produkterna tillverkas efter kundernas önskemål som är specificerade i varje beställning(storlek, modell, färg,speciell förberedelse för montering).Detta gäller också alla produkter som finns hemma på lager för omgående leverans.

Kundens ångerrätt (ångerfristen) gäller under 14 dagar. I hans meddelande till oss måste det klart framgå att han ångrar sig. Ångerfristen börjar löpa den dag kunden tog emot varan eller en väsentlig del av den. Om avtalet gäller en specialtillverkad vara – eller en vara som fått en tydlig personlig prägel, börjar ångerfristen löpa från beställningsdagen.

Du har inte ångerrätt om:

Tjänsten påbörjats under ångerfristen med ditt samtycke, priset är beroende av finansmarknadens svängningar, till exempel en aktie, varan på grund av sin beskaffenhet inte kan återlämnas, förseglingen brutits på ljud- eller bildupptagningar eller datorprogram. Med försegling avses även teknisk plombering.

När du utnyttjat din ångerrätt:

Du är skyldig att hålla varan i lika gott skick som när du fick den. Du får inte använda den, men naturligtvis försiktigt undersöka den. Om varan skadas eller kommer bort på grund av att du är vårdslös förlorar du ångerrätten.

GARANTIER OCH SERVICE

http://www.phuanita.com/swe/a-107-Garanti.html

PRIVAT POLICY

"När du lägger din beställning hos oss uppger du dina person/. I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Du har enligt Personuppgiftslagen rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall via e-post."

LEVERANSER

Leveranstiden anges i beställningen under respektive fraktsätt. Om en vara har avvikande leveranstid står det angivet vid respektive vara. Ej uthämtade paket

RETURER

Returer sker på din egen bekostnad utom om varan är defekt eller om vi har packat fel. Returer ska skickas som brev eller paket, inte mot postförskott. Vid byten betalar vi den nya frakten från oss till dig.

När du utnyttjat din ångerrätt ska du,

om det gäller en vara: sända eller lämna tillbaka den till oss

om det gäller en tjänst: hålla materialet tillgängligt för oss, om det inte medför besvär för dig.

Återbetalningsskyldighet:

Vi ska, om du utnyttjat din ångerrätt, betala tillbaka vad du har betalat för varan snarast eller senast inom 30 dagar från den dag då vi tog emot varan eller, om det är en tjänst, meddelandet om att du ångrat dig. Du får själv betala returkostnaderna när du sänder tillbaka varan. Vi betalar alltid returkostnaden för att sända tillbaka så kallade ersättningsvaror.

Se även konsumentverket och distansavtalslagen, samt EU:s gemensamma tvistlösningssida http://ec.europa.eu/odr.

Foton från galleriet
Nyheter
Om du vill bli informerad om nya produkter och erbjudanden, vänligen prenumerera på vårt nyhetsbrev.
Registrera Dig   Logga ut
Sökmotor